Oprichting Roostersync B.V.

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Onder de naam Roostersync brengen wij al bijna 10 jaar producten op de markt om op een betere manier lesroosters te publiceren en steeds meer scholen weten ons daarvoor te vinden.

Vanaf 27 augustus 2019 zullen wij de exploitatie van Roostersync onderbrengen in ons dochterbedrijf Roostersync B.V.. Door deze afsplitsing verwachten wij een nog betere service te kunnen verlenen. Wij verwachten dat u geen hinder zult ondervinden van deze wijziging en vertrouwen erop dat deze splitsing enkel positieve veranderingen voor u zal brengen.

Roostersync B.V. zal de bestaande contracten ten behoeve van de cloud oplossing honoreren en blijven hosten.

Onze nieuwe voorwaarden zijn te vinden op dit adres: https://roostersync.nl/voorwaarden/Gebruiksvoorwaarden_Roostersync_2019-08-29.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *