Super eenvoudig afspraken delen

Wij bieden al erg lang een manier aan om volledig automatisch het lesrooster te synchroniseren met Office 365, zie Roostersync Cloud. De afgelopen weken kregen wij veel vragen over hoe we het online vergaderen nog makkelijker konden maken.

Meeting queue

In de afgelopen week hebben wij erg hard gewerkt aan Meeting Queue. Deze applicatie maak het mogelijk om elke afspraak in je persoonlijke agenda waar je zelf eigenaar van bent, om te zetten naar een online teams vergadering.

Alle persoonlijke agenda items worden getoond, met een knop om er een teams meeting van te maken.
Deze afspraak kan direct gedeeld worden met een van de groepen waar de gebruiker lid van is.

Afspraken delen

Deze applicatie biedt twee verschillende manieren om de afspraken te delen, de meetings van elke gebruiker zijn tussen de aangegeven tijden beschikbaar via zijn/haar persoonlijke link >https://meeting.roostersync.nl/join/email@school.nl

En natuurlijk door een of meer groepen uit te nodigen, de afspraak verschijnt dan meteen in de agenda van de leerling.

Gratis voor bestaande klanten

Wij bieden deze applicatie gratis aan voor bestaande klanten van Roostersync. Deze applicatie heeft geen afhankelijkheid van Roostersync (al vullen de producten elkaar wel aan). Dit betekend dat als jullie geen Roostersync hebben maar wel gebruik willen maken van deze applicatie, dat dat gewoon kan.

Er moet sowieso iets geconfigureerd worden als jullie gebruik willen maken van het groepen gedeelte, dus neem even contact met ons op.

Gratis proberen

Iedereen met een Office 365 account kan in principe inloggen op onze nieuwe applicatie. Per school kunnen 3 docenten het gratis testen (zonder het groepen stuk), laat ons even weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *