Roostersync shared calendar

Evenementen die voor de hele organisatie gelden automatisch als extra laag over je persoonlijke agenda? Met Roostersync shared Calendar kan je bijvoorbeeld op SharePoint een agenda plaatsen die gevuld wordt door de receptie. Deze agenda is als laag over je persoonlijke agenda te leggen.

Iedereen die wil kan deze extra agenda via een link toevoegen aan Outlook of zijn/haar telefoon. Deze aparte agenda krijgt automatisch een apart kleurtje en is ook los uit te schakelen.

Wij zorgen ervoor dat elke keer als er iets veranderd dat deze extra agenda bij iedereen wordt aangepast. Deze techniek is te gebruiken voor bijvoorbeeld een vakantie rooster of een evenementen kalender.

Hoe werkt het?

Wij gebruiken hier internet kalenders voor, deze worden automatisch gegenereerd op basis van de door jullie aangeleverde lijst. Door deze vervolgens op een speciale manier aan Outlook of je telefoon toe te voegen, worden deze programma’s geinstrueerd dat ze deze extra agenda steeds moeten verversen.

Brondata?

Roostersync shared calendar wordt altijd op maat aangesloten op de gewenste bron. Kant-en-klaar oplossing zijn momenteel beschikbaar voor een SharePoint agenda (dit is eigenlijk een lijst met een speciale view) en een SharePoint lijst.

Mogelijk hebben jullie al een database of een Exchange agenda met dit “jaarrooster” en dan kunnen wij daar ook op aansluiten.